top of page

ОбС Ботевград одобри ремонта на 3 градски чешми в Ботеград


С решение на Общинския съвет от 30 април Община Ботевград ще отпусне 2 000 лева от собствени приходи за ремонт и облагородяване на две чешми – в ЖК „Васил Левски“ и на ул. „Любен Каравелов“ – при ОУ „Васил Левски“, и за подновяване на чешмата на пл. „Дико Илиев“.

Предложението беше внесено в местния парламент от Инициативна гражданска група към Платформа „Диалози за бъдещето на Ботевград – екип на проект „Активни граждани за добро управление на Община Ботевград. Направеното предложение е за ремонт на чешмите, включващ: поправка на счупени елементи, облагородяване на пространства около чешмите, включване на ремонтираните чешми в обхвата на видеонаблюдение на отдел „Контрол на сигурността и обществения ред“.

Предстои събиране на доброволческа бригада в помощ на БКС за почистване на други чешми в града. Бъдете здрави и активни в реализирането на своите идеи!

Прилагаме решението на Общински съвет Ботевград:

Проектът  BG05SFOP001-2.009-0115 „Активни граждани за добро управление на община Ботевград. Онлайн платформа “Диалози за бъдещето на Ботевград” се осъществява на територията на община Ботевград и е съфинансиран по оперативна програма „Добро управление“2014 – 2020.

8 преглеждания0 коментара
bottom of page